Peluang Perniagaan Francais

Selaras dengan hasrat kerajaan untuk menghasilkan lebih ramai usahawan bumiputra dalam memperluaskan produk makanan halal, Aszieta Enterprise berharap dapat menjadi syarikat yang berdaya saing dan maju, seterusnya dapat memperkembangkan lagi perniagaan kami diperingkat yang lebih luas melalui peluang francais perniagaan aiskrim kepada bakal usahawan dan dapat mengorak langkah setanding dengan syarikat aiskrim yang terkenal pada masa sekarang.

 

Kami ingin mewujudkan lebih ramai usahawan bumiputra dalam produk makanan halal dengan program francais kami. Dengan itu kami telah menyelesaikan masalah masyarakat bumiputra tentang makanan halal. Kami juga merupakan usahawan pra-francais di bawah agensi kerajaan Perbadanan Nasional Berhad (PNS)dalam program Business in Transformation (BIT) Mall. Kami telah menyertai beberapa program besar pameran francais antarabangsa peringkat Malaysia antaranya Franchise International Malaysia (FIM) 2016 yang telah diadakan di PWTC, KL.

 

Kami menawarkan dua (2) pakej francais kepada anda yang berminat memulakan perniagaan aiskrim. Berikut adalah maklumat pakej yang ditawarkan:

Pakej Silver

 

Pakej Gold

 

Pertanyaan & Maklumat Lanjut, Sila Hubungi:

Klik No.tel berikut untuk terus ke WhatsApp kami:

CEO, Pn.Eita 60111-157-2636

Sales & Marketing, En.Khabir 6019-310-1899